Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz transit görmek

Rüyada beyaz transit görmek

Rüyada beyaz transit görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz transit gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Rüyada beyaz transit görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada transit kullanmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada transit sürmek kötü bir duruma düşürüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada transite binmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Rüyada transit görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini beyaz giymiş görmek kendi işine kavuşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dağda beyaz kar görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sarımsak görmek işlerinin çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments