Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz selpak görmek

Rüyada beyaz selpak görmek

Rüyada beyaz selpak görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Rüyada beyaz selpak gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz selpak görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işini büyüteceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selpak satmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada selpak mendil görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada birine selpak vermek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada selpak mendil almak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada selpak vermek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selpak görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments