Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sandalye görmek

Rüyada beyaz sandalye görmek

Rüyada beyaz sandalye görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, durumun değişmesine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sandalye gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada beyaz sandalye taşımak olayın ağız münakaşasına varacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz sandalyeler görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz plastik sandalye görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada beyaz sandalye almak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işarettir.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sandalye görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, dinç kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments