Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli çanta görmek

Rüyada beyaz renkli çanta görmek

Rüyada beyaz renkli çanta görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, borçlarının biteceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkli çanta gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli çanta görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renk çanta görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı renk çanta görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok hayırlı şeylere, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli çanta görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk çanta görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu renk çanta görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk çanta görmek itibar kazanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah renkte çanta görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments