Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz oya görmek

Rüyada beyaz oya görmek

Rüyada beyaz oya görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çocuklarının fazla olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz oya gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz oyalı tülbent görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada beyaz oya görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oya ipi görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin karışacağına tabir olunur.

Rüyada oya sökmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet eder.

Rüyada boncuk oyası görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bazı ortak işlere gireceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil oyalı tülbent görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mekik oyası görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada oya almak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments