Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz orman görmek

Rüyada beyaz orman görmek

Rüyada beyaz orman görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz orman gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz orman görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada ormanda yürüdüğünü görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ormanda maymun görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, günbegün kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ormanda karınca görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çam ormanı görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ormandan geçmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, evliliğinde mutlu olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments