Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda yürüdüğünü görmek

Rüyada ormanda yürüdüğünü görmek

Rüyada ormanda yürüdüğünü görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, o masumların bedduasını alacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına yorulur.

Rüyada ormanda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ormana doğru yürümek işlerinin her zaman büyüyeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda yürüdüğünü görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda sevgiliyle yürümek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kişinin her işi severek yapacağına tabir olunur.

Rüyada karanlik ormanda yürümek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada orman içinde yürümek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ormanda yürümek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulur.

Rüyada gece ormanda yürümek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalettir.

Rüyada ormanda yürümek işinden evine gidip geleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments