Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla evlendiğini görmek

Rüyada abla evlendiğini görmek

Rüyada abla evlendiğini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abla evlendiğini gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ablasının evlendiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Rüyada abla evlendiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablasını evlendiğini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ablasıyla evlendiğini görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli ablasının evlendiğini görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada ablasıyla evlenmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada ablayla evlenmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments