Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz motor sürmek

Rüyada beyaz motor sürmek

Rüyada beyaz motor sürmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hem hayatının kurtulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz motor sürmek gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada beyaz motor sürmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iç açıcı sözlere, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı motor sürmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarış motoru sürmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karda motorsiklet sürmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada motorsiklet sürmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah motor sürmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hızlı motor sürmek çok mutsuz olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada motor sürmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, günaha gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments