Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah motor sürmek

Rüyada siyah motor sürmek

Rüyada siyah motor sürmek çok kötü durumlara düşeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah motor sürmek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Rüyada siyah motor sürmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda motorsiklet sürmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı motor sürmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada motor sürmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada motorsiklet sürmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı motor sürmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarış motoru sürmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada beyaz motor sürmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments