Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz marul görmek

Rüyada beyaz marul görmek

Rüyada beyaz marul görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rahata kavuşmaya, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz marul gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada beyaz marul görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, zararın telafi edileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada birinden marul almak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada domates marul görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Rüyada marul tohumu görmek bereketli işlere gireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada marul aldığını görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, başarılarının takdir edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada marul toplamak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Rüyada göbek marul görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu marul görmek her geçen gün başarılarının artacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments