Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kıyafetli erkek görmek

Rüyada beyaz kıyafetli erkek görmek

Rüyada beyaz kıyafetli erkek görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kıyafetli erkek gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz kıyafetli erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada birini beyaz kıyafetle görmek bereketin artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kıyafetle namaz kılmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kıyafetli kadın görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek emeklerinin heba olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini beyaz kıyafetle görmek kazancında artış olacağına, sıkıntıların son bulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments