Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kelem görmek

Rüyada beyaz kelem görmek

Rüyada beyaz kelem görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kelem gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada beyaz kelem görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada kelem sarması görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, refahının ve varlığının artacağına, söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kelem görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kelem turşusu yemek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kelem dolması görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelem turşusu görmek işe giren herkesin kalkınacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf beyaz elbise giymek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada birini beyaz sakallı görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments