Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelem görmek

Rüyada kelem görmek

Rüyada kelem görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kelem gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kelem görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelem turşusu yemek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Rüyada kelem turşusu görmek sıkıntısının biteceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kelem dolması görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada kelem sarması görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelem görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, elde edilen nasibin artacağına, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments