Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedi sevdiğini görmek

Rüyada beyaz kedi sevdiğini görmek

Rüyada beyaz kedi sevdiğini görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kedi sevmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru kedi sevmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kediyi sevmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi sevdiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kedi sevmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, rahat bir döneme gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret eder.

Rüyada ölü kedi sevmek zor ve karamsar günler geçireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments