Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile bireyleriyle tartışmak

Rüyada aile bireyleriyle tartışmak

Rüyada aile bireyleriyle tartışmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada aile bireyleriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada aile bireyleriyle tartışmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş aile bireylerini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada aile bireylerini görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile bireyleri görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek kolay yollardan kazanacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile fertleriyle tartışmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile içinde tartışmak tutumlu bir yaşam süreceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tartışmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments