Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz jeep kullanmak

Rüyada beyaz jeep kullanmak

Rüyada beyaz jeep kullanmak durgun giden işlerin açılacağına, bolluk içinde yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, zorlukları aşacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada beyaz jeep kullanmak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Rüyada beyaz jeep kullanmak sevinçli haberler alınacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah jeep kullanmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz jeep görmek kötü sözler duyulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah jeep almak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, mal mülk kazanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Rüyada blue jean giymek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski jeep görmek şansın yüzüne güleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah jeep görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, gözyaşının dineceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni jeep almak belalı kimselerle karşılaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments