Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada blue jean giymek

Rüyada blue jean giymek

Rüyada blue jean giymek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına tabir olunur.

Rüyada blue jean giymek gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada blue jean giymek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski jeep görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada jeep görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada blue jeans görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işinde verimsiz olacağına delalettir.

Rüyada siyah jeep almak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, ekmek bulamayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah jeep kullanmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz jeep görmek işlerini büyüteceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah jeep görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ilim irfan öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments