Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe iç çamaşırı giymek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının iç çamaşırını giymek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırı giydiğini görmek çok büyük bir rahata ereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah iç çamaşır giydiğini görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık iç çamaşırı giymek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, dertlerinden arınacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Rüyada kadın iç çamaşırı giymek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments