Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hırka görmek

Rüyada beyaz hırka görmek

Rüyada beyaz hırka görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, işlerine dört elle sarılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hırka gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada beyaz hırka satın almak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz örgü hırka görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz hırka örmek giderileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yün hırka görmek bir bebek sahibi olacağına, ağız tadından olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hırka almak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz hırka görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz hırka giymek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments