Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekle görmek

Rüyada beyaz gömlekle görmek

Rüyada beyaz gömlekle görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, üzerinde kafa yoracağına, ağız tadına kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Rüyada beyaz gömlek kadın görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz gömlek görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde beyaz gömlek görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments