Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelin ayakkabısı görmek

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı görmek

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, onlardan medet umacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisini işine vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı giymek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin ayakkabısına isim yazmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabısı görmek maneviyatının çökeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada gelin ayakkabısı kaybetmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabısı aramak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iyileşme göstereceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye rivayet eder.

Rüyada gelin ayakkabısını kaybetmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabı vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments