Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz erik görmek

Rüyada beyaz erik görmek

Rüyada beyaz erik görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz erik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada beyaz erik görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru erik yemek zorluklarının kalmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik hoşafı yemek hayır getirecek noktalara gelineceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik fidanı görmek yollarının açılacağına, bekarsa evleneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil erik çekirdeği görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek kötü noktalara geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada sarı erik yemek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mor erik toplamak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments