Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin dişini görmek

Rüyada köpeğin dişini görmek

Rüyada köpeğin dişini görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kolay yollardan kazanacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin dişini gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada dişi ve erkek köpek görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, dış ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada köpek dişinin düştüğünü görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada köpek dişinin çürüdüğünü görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada köpek dişi çıkarmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada köpek dişi çektirmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada köpeğin dişini kırmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek dişi kırmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, para kazanmaya, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi köpek görmek mutluluk ve saadete, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments