Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boş ev görmek

Rüyada beyaz boş ev görmek

Rüyada beyaz boş ev görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yokluğun biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boş ev gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada beyaz boş ev görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş beyaz ev görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada boş beyaz kağıt almak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş beyaz defter görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boş fincan görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada beyaz boş tabak görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada boş beyaz oda görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş beyaz bidon görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments