Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir ayı görmek

Rüyada beyaz bir ayı görmek

Rüyada beyaz bir ayı görmek kötü halinden eser kalmayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir ayı gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada beyaz bir ayı görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük ayı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru beyaz ayı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, fenalıkta bulunmaya, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada beyaz oyuncak ayı görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru ayı görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kötü sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz ayı görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ayı kovaladığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments