Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayakkabı vermek

Rüyada beyaz ayakkabı vermek

Rüyada beyaz ayakkabı vermek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek mutlu olacağına ve güleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalettir.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı almak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı giydiğini görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı bağlamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ayakkabı bulmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada beyaz rugan ayakkabı görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, nimet bolluğu yaşayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments