Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atkı görmek

Rüyada beyaz atkı görmek

Rüyada beyaz atkı görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atkı gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada beyaz atkı örmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz atkı almak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atkı görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atkı bere görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinden atkı almak az çalışarak çok gezeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada birine atkı vermek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı atkı takmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu atkı görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments