Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benekli at görmek

Rüyada benekli at görmek

Rüyada benekli at görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada benekli at gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada beyaz benekli at görmek kazancının günden güne çok artacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Rüyada benekli at görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü benekli görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı benek görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde benekler görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı benekli balık görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada benekli kedi görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzde kırmızı benek görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments