Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye otobüs görmek

Rüyada belediye otobüs görmek

Rüyada belediye otobüs görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada belediye otobüs gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada belediye otobüsü binmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, rızıksız kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet eder.

Rüyada belediye otobüsü görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı belediye otobüsü görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada belediye otobüs kullanmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye otobüs görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sözünde duracağına, bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada belediye otobüsü kullanmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, can derdine düşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada belediye otobüse binmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada belediye otobüsünü sürmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments