Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yıkamak

Rüyada bebek yıkamak

Rüyada bebek yıkamak işlerinin daha da iyi olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak parasının üstüne para ekleyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerinin iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada bebek çamaşırı yıkamak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret eder.

Rüyada oyuncak bebek yıkamak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bebek kıyafeti yıkamak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek elbisesi yıkamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yıkamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak işinin yoluna gireceğine, bir konuda destek alacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bebek yıkamak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments