Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yatağı görmek

Rüyada bebek yatağı görmek

Rüyada bebek yatağı görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada bebek yatağı gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada bebek yatağı görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta erkek bebek görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş bebek yatağı görmek refahının ve varlığının artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek yatağı yapmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada bebek yatakları görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bebek yatağı görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta bebek görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek işinin de hep yürüyeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments