Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ve karınca görmek

Rüyada bebek ve karınca görmek

Rüyada bebek ve karınca görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kırılan kalbin onarılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada bebek ve karınca gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada bebeğin üzerinde karınca görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek ve karınca görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yatakta karınca görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine delalet eder.

Rüyada kurt ve karınca görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, borçlarının kapanacağına, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve karınca görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, dargınların barışacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada karınca duasını görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda karınca görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz karınca görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, özlemelerin son bulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments