Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek

Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek

Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, musibetlerin yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına inanılır.

Rüyada bebek sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada üçüz bebek sahibi olmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sorunların çözüleceğine, kalabalık günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği sahiplenmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sahipsiz bebek bulmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe sahip olmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bebek sahibi olduğunu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz bebek sahibi olduğunu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments