Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ölüsü yıkamak

Rüyada bebek ölüsü yıkamak

Rüyada bebek ölüsü yıkamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerin canlanacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebek ölüsü yıkamak gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada bebek ölüsü yıkamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bebek yıkamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü bebeği yıkamak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek ölüsü yıkamak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ölüsünü yıkamak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, gözünün yaşını sileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü sabunla yıkamak elinin kolunun bağlanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kıyafetlerini yıkamak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yıkadığını görmek başarılarının takdir edileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments