Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek öldürüldüğünü görmek

Rüyada bebek öldürüldüğünü görmek

Rüyada bebek öldürüldüğünü görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Rüyada kucakta bebek ölmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin öldürüldüğünü görmek kişinin muradına ereceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin düşerek öldüğünü görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments