Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek ondan şifa göreceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bebeğini öldüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ikiz bebeklerin öldüğünü görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmek üzere olan bebek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek büyük tartışmaların yapılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini öldürmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments