Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kulağına ezan okumak

Rüyada bebek kulağına ezan okumak

Rüyada bebek kulağına ezan okumak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haneye nifak gireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Rüyada bebek kulağına ezan okumak gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Rüyada bebek kulağına ezan okumak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kulağına ezan okumak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada kulağa ezan okumak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Rüyada yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kulağına ezan okumak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebeğe ezan okumak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine inanılır.

Rüyada kulağına ezan okunmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yardımın alınacağına işarettir.

Rüyada imamın ezan okuduğunu görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments