Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kurt görmek

Rüyada ağzından kurt görmek

Rüyada ağzından kurt görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada ağzından kurt gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada ağzından kurt çıktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Rüyada ağzından kurt görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından kurt çıkmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği ağlatmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebeği kucağına almak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayarak yasin okumak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağla balık tutmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments