Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek hasta görmek

Rüyada bebek hasta görmek

Rüyada bebek hasta görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bahtının da çok parlak olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bebek hasta gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada hasta bebek bakmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin hastalandığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada hasta bebeğe bakmak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan hasta bebek görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada bebeğin hasta olduğunu görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan hasta bebek görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta bebek görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği hasta görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments