Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği hasta görmek

Rüyada bebeği hasta görmek

Rüyada bebeği hasta görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, istediği evde oturacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği hasta gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ağlayan hasta bebek görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada hasta bebek doğurmak yokluk içine düşeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bebek bakmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan hasta bebek görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, tatsız haberlerin alınacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta bebek bulmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta bir bebek görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Rüyada erkek hasta bebek görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta erkek bebek görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments