Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek elleri görmek

Rüyada bebek elleri görmek

Rüyada bebek elleri görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek elleri gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada bebeği eline almak düşmanından kurtulmaya, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç elli bebek görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elsiz bebek görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada elleri olmayan bebek görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin elini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek eli yemek itibar edineceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments