Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri olmayan bebek görmek

Rüyada elleri olmayan bebek görmek

Rüyada elleri olmayan bebek görmek sorunlarını bitireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, idealist kimse olacağına işaret eder.

Rüyada elleri olmayan bebek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada bebeğin elini görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek elini tutmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek eli tutmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, doğru bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada bebek eli yemek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada üç elli bebek görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek eli öpmek ticaret ehli olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulur.

Rüyada elinde oyuncak bebek görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği eline almak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments