Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek aldırmaya gitmek

Rüyada bebek aldırmaya gitmek

Rüyada bebek aldırmaya gitmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek aldırmaya gitmek gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada bebek aldırmaya gitmek dileklerinin gerçekleşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kan aldırmaya gitmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, dedikodu edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaş aldırmaya gitmek hep yerinde sayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeği kucağına aldığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin alt dişlerinin çıktığını görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada oyuncak bebek hediye aldığını görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek itibar edineceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments