Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu görmek

Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu görmek

Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, prestij sahibi olunacağına, kazancının günbegün artacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada özürlü bebek sevmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada özürlü bebeğinin olduğunu görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin özürlü olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü bebek emzirmek mutluluk dolu haberler alınacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada özürlü erkek bebek görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments