Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada özürlü bebek doğurmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kendi işinin patronu olunacağına işarettir.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, büyük problemler yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü doğurmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü bebeğinin olduğunu görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü bebek görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Rüyada özürlü erkek bebek görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments