Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini doğurmak

Rüyada bebeğini doğurmak

Rüyada bebeğini doğurmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yeniden bir araya geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini doğurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada konuşan bebek doğurmak makam edineceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kendi bebeğini doğurmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz bebek doğurmak ve emzirmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bebek doğurduğunu görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğurmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments