Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini doğurmak

Rüyada kendi bebeğini doğurmak

Rüyada kendi bebeğini doğurmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, ancak yılmayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kendi bebeğini doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Rüyada bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği doğurmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Rüyada ikiz bebek doğuracağını görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü erkek bebek doğurmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments