Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini aldırdığını görmek

Rüyada bebeğini aldırdığını görmek

Rüyada bebeğini aldırdığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini aldırdığını gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada bebeğini aldırmak istemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini aldırdığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek aldırmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken bebek aldırmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin bebek aldırdığını görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada aldırdığın bebeği görmek iyi ruh halinin bozulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bebek aldırmak istemek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulur.

Rüyada ikiz bebek aldırmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments