Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğine isim koymak

Rüyada bebeğine isim koymak

Rüyada bebeğine isim koymak kazancın yarı yarıya artacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğine isim koymak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada doğan bebeğe isim koymak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim koymak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğine isim koymak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe isim koyduğunu görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğine isim koymak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe isim koymak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkek bebeğe isim koymak güzel olaylarla karşılaşılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış bebeğe isim koymak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments